Internet plus bellen

ADSL

De internet markt is de laatste jaren volop in beweging. In 2008 bereikte men een het punt van verzadiging. Internet aanbieders proberen zich nu van elkaar te onderscheiden met abonnementen waarbij de snelheid van de verbinding, het soort modem, het aantal e-mailadressen en gratis spamfilters en virusscanners ingezet worden om klanten bij elkaar weg te snoepen.

Ook komt het steeds vaker voor dat providers combinatie pakketten aanbieden. Een bekende term hiervoor is Double play (ook dual play genoemd). Hierbij wordt een telefoonabonnement gecombineerd met een internetabonnement. Bij sommige providers kunt u zelfs geen internetabonnement af nemen zonder telefonie.

Het meest bekende Double play pakket is het Internet Plus Bellen van KPN. Volgens KPN komt dit in de plaats van het klassieke telefoonabonnement plus beltikken met daarnaast een afzonderlijk internetabonnement. De klant krijgt nu één abonnement voor alles tegen een vast bedrag per maand. Het internet plus bellen kent bij KPN geen starttarief of andere verborgen kosten en kan de klant onbeperkt bellen en internetten. Het voordeel kan voor de klant oplopen tot enkele tientallen procenten. Hij kan gebruik blijven maken van zijn huidige telefoontoestel en belt altijd gratis naar andere Internet Plus Bellen klanten. Ook kan er van meerdere telefoons en computers tegelijkertijd gebruik gemaakt worden.

De ontwikkelingen gaan verder. Naast internet plus bellen zie je ook steeds vaker abonnementen in combinatie met televisie. Triple play worden deze abonnementen genoemd. Een populaire naam voor Triple play is combibundel. InternetPlusBellen is te vergelijken en te bestellen via adslprijzen.nl. Doe de postcodecheck en alle beschikbare pakketten op uw adres worden getoond.