Ziggo internet en Kabel abonnementen

ADSL

Kabel Provider Ziggo

Ziggo internet en Kabel

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Klanten kunnen bij Ziggo terecht voor radio en televisie, internet, telefonie en datacommunicatieoplossingen. Naast kabeltelevisie genieten zij van snelle breedbandinternetverbindingen, haarscherpe digitale tv & radio en onbeperkt telefoneren.

» Vergelijk hier alle internetprijzen van Ziggo

Ziggo maakt onderscheid tussen consumenten en zakelijke klanten en is benieuwd wat er speelt bij de mensen. Ziggo wil saaie dingen leuker maken. Ingewikkelde dingen makkelijker. En onmogelijke dingen mogelijk.

Ziggo ontstond op begin 2007 uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Medio 2008 ging men verder onder de naam Ziggo.

@Home was een van de grootste kabelaanbieders van Nederland, met 1,8 miljoen kabelaansluitingen in het noorden, oosten en zuiden. Casema was met 1,3 miljoen abonnees een toonaangevende Nederlandse kabelaanbieder en bood digitale radio en televisie, reedbandinternet, IP-televisie, telefonie en datacommunicatie aan. Multikabel was werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen binnen en buiten Noord-Holland en leverde aan ongeveer 320.000 abonnees radio- en televisieprogramma’s.

Het eigen kabelnetwerk van Ziggo vormt de basis voor haar dienstverlening. De aansluitingen zijn geschikt voor internet, digitale televisie en telefonie. In het verzorgingsgebied van Ziggo liggen grote gemeentes als Den Haag, Utrecht, Tilburg, Groningen, Breda, Enschede, Amersfoort, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Maastricht, Leiden, Zwolle, Ede, Deventer, Sittard-Geleen en Delft.

De klanten van Ziggo kunnen rekenen op een dienstverlening, die bij hun wensen aansluit. Mocht er ooit iets mis gaan, dan kunt u erop rekenen dat Ziggo snel vor een oplossing zorgt.

Vergelijk Kabel en Internet Plus Telefonie van Ziggo

Ziggo is een innovatieve en betrouwbare leverancier van digitale TV, internet en telefonie via de kabel. Op ADSLprijzen.nl vindt u een groot aantal ADSL-abonnementen van Ziggo. Het is terecht de keuze van velen. U kunt naast internet en televisie ook voordelig met Ziggo telefoneren. Vul aan de linkerzijde uw postcode en huisnummer en kijk welke Ziggo internet abonnementen op uw adres beschikbaar zijn.

Internet en Internet Plus Telefonie van Ziggo

Ziggo kent momenteel de volgende internet Abonnementen:


Ziggo Kabel Internet Complete
Ziggo Kabel Internet Max

Ziggo Internet & TV Start
Ziggo Internet & TV Complete
Ziggo Internet & TV Max

Ziggo Internet, Bellen & TV Start
Ziggo Internet, Bellen & TV Complete
Ziggo Internet, Bellen & TV Max

Ziggo alléén Bellen
Ziggo alléén Kabel TV
Ziggo alléén Kabel TV Extra