Telfort internet en adsl abonnementen

ADSL

ADSL Provider Telfort

Telfort internet en ADSL

Telfort wordt in 1996 opgericht als joint venture van British Telecom (BT) en Nederlandse Spoorwegen (NS). Telfort richt zich zowel op mobiele als vaste telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten.

» Vergelijk hier alle adslprijzen van Telfort

Na vele ontwikkelingen wordt Telfort in 2005 overgenomen door KPN. Telfort is financieel gezond en introduceert in oktober 2007 Telfort internet voor thuis. De producten van Telfort zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Voor zakelijke klanten betekent dit: helder, beheersbaar en eenvoudig te administreren.

Telfort heeft in verschillende steden in Nederland eigen winkels en er komen er alleen maar meer bij. De producten van Telfort zijn te koop in de eigen winkels, via haar internetshop en bij telecomspeciaalzaken. Voor Telfort is iedere klant belangrijk. In haar dienstverlening wil ze vooral duidelijk zijn. Vooraf vertellen welke service een klant van Telfort mag verwachten en vervolgens deze ook leveren.

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk wordt over het algemmen gezien als het beste mobiele netwerk van Nederland. Het netwerk biedt uitstekende dekking zowel binnen- als buitenshuis. Voor internet maakt Telfort gebruik van de ADSL-netwerken van KPN en van Tiscali.

Vergelijk ADSL en Internet Plus Telefonie van Telfort

Op ADSLprijzen.nl vindt u Telfort Internet en Telfort Internet en Bellen. Bij Telfort Internet beschikt over supersnel internet tegen een zeer scherpe maandprijs. Het abonnement van Telfort Internet en Vast Bellen biedt u bovendien de mogelijkheid tot goedkoop bellen. Beide pakketten zijn uit te breiden met Digitenne van KPN. Vul aan de linkerzijde uw postcode en huisnummer en kijk welke Telfort internet abonnementen op uw adres beschikbaar zijn.

Internet en Internet Plus Telefonie van Telfort

Telfort kent momenteel de volgende internet abonnementen:

Telfort Internet Extra
Telfort Internet Instap
Telfort Internet Standaard

Telfort Internet Instap en Bellen
Telfort Internet Extra en Bellen
Telfort Internet Standaard en Bellen

Telfort Internet Instap met Digitenne van KPN
Telfort Internet Extra met Interactieve TV
Telfort Internet Standaard met Interactieve TV
Telfort Internet Extra met Digitenne van KPN
Telfort Internet Standaard met Digitenne van KPN
Telfort Internet Instap met Interactieve TV

Telfort Internet Standaard en Bellen met Digitenne van KPN
Telfort Alles-in-1 Basis
Telfort Internet Extra en Bellen met Digitenne van KPN
Telfort Internet Instap en Bellen met Digitenne van KPN
Telfort Alles-in-1 Extra
Telfort Alles-in-1 Instap