Postcodecheck

ADSL

Tussen internetaanbieders is er een felle concurrentiestrijd gaande. Om consumenten over te halen om over te stappen concurreren internet providers met de snelheid van de verbinding, het soort modem, het aantal e-mailadressen en worden gratis spamfilters en virusscanners ingezet.

Voor de consument is het erg moeilijk om in deze ondoorzichtige markt er achter te komen welk internetabonnement het best bij hem past. ADSLprijzen.nl en andere adsl vergelijkers stellen een postcodecheck tool beschikbaar waarmee u eenvoudig alle abonnementen welke beschikbaar zijn op uw postcode kunt vergelijken.

Door de concurrentie in de breedbandmarkt komen er steeds meer prijsvechters. ADSL aanbieders hebben steeds scherpere prijzen en ook de contractvoorwaarden van deze prijsvechters zijn vele malen soepeler dan voorheen. Bij sommige aanbieders zit je niet meteen een jaar vast aan je internetprovider maar kun je, indien je ontevreden bent, eenvoudig per maand opzeggen. Om er achter te komen welke aanbieders de laagste prijs en de beste voorwaarden hebben kun gebruik maken van de postcodecheck.

Aan de hand van een postcodecheck aan de linkerzijde kunt u zien welke abonnement het best bij u past en weet u of het abonnement op uw postcode beschikbaar is.

Loopt u met één van de volgende vragen rond?

Is er op mijn postcode een snellere internetverbinding beschikbaar?
Is er op mijn postcode internet plus bellen beschikbaar?
Wat kost ADSL of breedband tegenwoordig?
Krijg ik een gratis virusscanner of spamfilter bij mijn adslabonnement?
Wat is de beste internetprovider op mijn adres?

Doe dan de postcodecheck en u ziet direct alle mogelijkheden op úw adres.
U voert uw postcode en huisnummer in de groene postcodecheck links bovenaan aan de pagina en u ziet direct welke abonnementen op uw adres beschikbaar zijn. Na het doen van de postcodecheck kunt u rustig alle abonnementen met elkaar vergelijken. Gebruik de filter- en sorteeropties om de abonnementen op de gewenste volgorde te zetten. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u uw bestelling plaatsen en zorgen wij voor een correcte afhandeling van uw opdracht.

Naast een postcodecheck voor adsl en internet plus bellen is er ook een postcodechek beschikbaar voor digitale televisie.